Portfolio Conceptontwikkeling & Content creatie

Cases & clients

EEN GREEP UIT MIJN WERK
CONCEPTONTWIKKELING & CONTENT CREATIE

 

PROUDLY IMPERFECT
Concept ontwikkeling & Content creatie

In 2018 heb ik mijn eigen concept Proudly Imperfect en het gelijknamige boek gelanceerd. Proudly Imperfect inspireert vrouwen in zichzelf te geloven en meer van zichzelf te houden, zodat ze het leven kunnen creëren waar ze werkelijk naar verlangen en meer geluk, succes en vervulling kunnen ervaren. Zowel op de website als in het boek is diverse content te vinden op het gebied van Body(Love), Mind(Set) en Soul(Food).

MYCOOKS
Concept ontwikkeling

MyCooks is een online food-delivery concept met een breed assortiment van vers bereide maaltijden klaargemaakt op restaurantniveau. Van tapas, ontbijt op bed tot complete diners; voor elke (food) gelegenheid biedt MyCooks gerechten die thuis worden bezorgd. Tevens hebben ze 12 unieke cadeaukaarten ontwikkeld om weg te geven. MyCooks vroeg mij mee te denken over het opzetten/uitwerken van het concept, incl. de (look & feel van de) cadeaukaarten.

BAKON
Concept ontwikkeling

In samenwerking met chef Hidde de Brabander ontwikkelde ik een concept om de BAKON tartlet machine onder de aandacht te brengen op een beurs. Het concept moest internationaal toepasbaar zijn, een vernieuwende signatuur en 1 verbindend thema hebben. Het overkoepelend thema van het concept was ‘verbinding’. Zowel verbinding van traditioneel (het product ‘tartlet‘) met modern (de nieuwe productie machine van BAKON), als verbinding van de wereld door multinationale en lokale smaken samen te laten komen in de tartlets.

PUREHEALTHBOX
Concept ontwikkeling & Content creatie

In 2014 heb ik mijn eerste eigen concept ‘Pure Healthbox’ van A tot Z opgezet. Het was de eerste box in Nederland met producten die pasten in een pure, gezonde lifestyle, die maandelijks thuisbezorgd werd bij de klanten. De box had elke maand een ander thema, maar alle producten waren altijd glutenvrij, suikervrij, lactosevrij, biologisch en zonder chemische toevoegingen. Als toegevoegde waarde ontwikkelde ik recepten die gemaakt waren met de producten uit de box, en schreef ik online informatieve artikelen over de producten. Het doel van dit concept was om mensen elke maand kennis te laten maken met nieuwe, gezonde producten en de leveranciers een promotie platform te bieden. 

RUMAG
Content creatie

LABEL Concepts Clients RUMAG

Voor het bekende Nederlands mediabedrijf en kledingmerk RUMAG schreef ik listiscles (een blogartikel bestaande uit lijstjes met veel beeld erbij) over diverse lifestyle onderwerpen. Een tikkeltje brutaal, maar altijd vol humor. Klik hier, hier, hier, hier en hier voor enkele voorbeelden.

PERSONAL-TRAINER.NL
Content creatie

LABEL Concepts clients Personal-trainer.nl

Voor de website personal-trainer.nl schreef ik op projectbasis diverse (SEO-proof) blogs over voeding, fitness en lifestyle. Daarnaast ontwikkelde ik informatieve E-books voor de ledensite van personal-trainer.

RBRE REAL ESTATE
Content creatie

Schermafbeelding 2017-07-13 om 17.16.34

RBRE Real Estate  koos voor een compleet nieuwe look & feel inclusief website. Voor de teksten op de website werd ik ingeschakeld. De oude teksten moesten compleet herschreven en ‘verfrist’ worden, passend bij de nieuwe look & feel. 

PETERS & VAN DIEMEN
Content creatie 

Schermafbeelding 2017-07-13 om 17.16.13

Voor Petersvandiemen.nl real estate & renovatie schreef ik de webteksten. Voor de nieuwe tekst stond helderheid en duidelijkheid centraal, en moest er onderscheid gemaakt worden tussen de particuliere en commerciële markt.

visuele content

Visuele

content

PORTFOLIO
VISUELE CONTENT

Overige foto’s

Styling Portfolio

 

THE WELLNESS ROOM
VISUELE CONTENT VOOR INSTAGRAM

The Wellness Room is een sauna, massagesalon en schoonheidssalon in Antwerpen. Het is een oase van rust in de drukte van de stad. Elke maand lever ik diverse foto’s en quotes aan voor hun Instagram pagina, passend bij de look & feel van hun merk. Bekijk hier enkele foto’s.

HUIDTHERAPIE ZUID
VISUELE CONTENT VOOR INSTAGRAM

Huidtherapie Zuid biedt diverse gelaats- en lichaamsbehandelingen aan met de focus op natuurlijke producten, essentiële oliën en biologische kruiden. Voor hun Instagram lever ik elke maand diverse quotes en foto’s aan, passend bij de look & feel van het merk. Bekijk hier enkele foto’s.

HIER IS IRIS MEDIA
FOTOGRAFIE VOOR INSTAGRAM

Iris van Lunenburg is presentatrice en columnist. Op dit moment presenteert ze het NTR programma ‘Iris onderzoekt’ en schrijft ze columns voor Metro en Glamour. Iris heeft mij benaderd om diverse foto’s voor haar Instagram account te maken. Bekijk hier enkele foto’s.

KOOKBOEK WEET WAT JE EET
FOTO- & FOODSTYLING

In het boek ‘Weet wat je eet’ schrijft journalist Daan de Wit over gezond eten, zoals je lichaam zou willen dat je eet. Voor dit boek ben ik ingeschakeld om de foto- en foodstyling te doen. ‘Less is more’ was een belangrijk wens van de auteur om mee te nemen tijdens de styling van de foto’s. Bekijk hier enkele voorbeelden.

HIDDE DE BRABANDER
FOTO- & FOODSTYLING

Voor een food magazine heb ik de foto’s van de ‘groente desserts’ van chef Hidde de Brabander mogen stylen. Hidde heeft een specifieke stijl, namelijk wat donkerder, soms een beetje ‘rauw’ en ‘kunstachtig’. Dit zie je terug in de styling van de foto’s. Bekijk hier meer voorbeelden. 

PRP (PERSOONLIJK RESULTAAT PROGRAMMA)
FOODSTYLING & FOTOGRAFIE & RECEPT CREATIE

Voor een E-book van het healthconcept PRP (Persoonlijk Resultaat Programma) heb ik diverse specifieke gerechten bedacht, gestyled en gefotografeerd. Daarnaast heb ik de bereidingsomschrijving van de gerechten geschreven. Bekijk hier enkele voorbeelden.

cases & clients logo’s

cases & clients logo’s