Content Creatie

Creatieve

Content creatie

Content creatie

“Great content is the best sales tool in the
world – Marcus Sheridan”

Je wilt je vindbaarheid vergroten,
de ideale doelgroep aantrekken of je omzet verhogen,
maar hebt geen idee hoe?  Ik creëer waardevolle content en
contentstrategieën
om dat te bereiken.

 

Om de consument tegenwoordig te kunnen boeien moet je waarde toevoegen aan hun dagelijks leven. Ze zijn op zoek naar inspiratie, informatie of entertainment. Of beter gezegd: naar een oplossing voor hun probleem, verpakt in een boeiend verhaal dat hen emotioneel raakt. Met kwalitatieve content aangeboden op het juiste moment en via het juiste middel, speel je in op deze behoeften en bouw je een interactieve band op met je publiek. Er ontstaat verbinding en uiteindelijk vertrouwen, waardoor een consument eerder overgaat tot de gewenste actie.

Ik creëer content die waarde toevoegt aan het leven van jouw doelgroep en werkt als een magneet. Met creatieve content in de vorm van tekst en beeld vertel ik niet alleen jouw merk verhaal (storytelling), maar help ik je bouwen aan autoriteit en betrouwbaarheid waardoor verbinding en vertrouwen ontstaat. En last but not least, waarmee de vindbaarheid in zoekmachines vergroot wordt. Door content in het juiste formaat, via het juiste kanaal en op het juiste moment aan te bieden, worden de marketingdoelstellingen gerealiseerd.

Content Creatie subdiensten

Verhalen

die raken en verbinden

 

Webteksten (SEO)

Je wilt je (merk)verhaal vertellen op je website, maar het lukt je maar niet om er een aantrekkelijk verhaal van te maken dat de doelgroep niet alleen begrijpt, maar ook in beweging zet. Of je hebt geen idee wat je nu eigenlijk moet vertellen om jouw doelgroep te raken en ze überhaupt te bereiken. Geen nood, daar ben ik voor. Ik creëer content voor jouw website,  die jouw merk/bedrijfsverhaal vertegenwoordigt. Informerend, motiverend of inspirerend: Het kan allemaal. Maar altijd geschreven in de taal van jouw doelgroep en uiteraard geschikt voor zoekmachines van Google (SEO) zodat je verhaal ook gevonden wordt. 

Creatieve Copywriting

Wervende teksten, zonder dat het te sales-achtig wordt. Dat is een kunst die ik maar al te graag creëer. Geen ingewikkelde Van Gogh kunsttechnieken met duizend woordjes, maar simpele Mondriaan tekstcreaties. Gemaakt door te knutselen en te spelen met “primaire” woorden. Korte woordcombinaties samengevoegd tot slogans en wervende teksten die jouw doelgroep aanspreekt en tegelijkertijd in beweging zet. Soms met een twist, dan weer met een knipoog of een serieuze ondertoon. Maar altijd haar doel dienend: het oproepen van een emotie, waardoor de doelgroep overtuigd, geïnspireerd of geactiveerd wordt.  

Artikelen/Blogs & overige

Content die je raakt, waarin je herkenning vindt en waarvan je denkt, “Wauw, dat grijpt me. Dit is net wat ik nodig had!” Dat is waar goede content voor mij om draait. Ik creëer content passend bij jouw merkwaarden en visie, die de lezer van a tot z geboeid houdt en die hij wil delen. Verpakt als nieuwsbrief, e-brochure, white-paper, social media post, of gewoon als blog of artikel. Altijd aansluitend bij de behoeften van jouw doelgroep. Of het nu informeert, inspireert of motiveert; het is precies wat zij nodig hebben, waar zij op zitten te wachten. Verhalen waar je doelgroep je voor zal bedanken met vertrouwen, loyaliteit en verbinding aan jouw merk.

 

Bekijk enkele voorbeelden

Visuele content

Visuele content

 

Visuele content
Fotografie & Styling

“Don’t just tell me, show me”

Zien is vertrouwen.
Consumenten willen niet alleen maar lezen dat iets gebeurt, ze willen het ook zien!
Visuele content biedt de mogelijkheid om jouw doelgroep met krachtige beelden
mee te nemen in de wereld van je merk/bedrijf en een verhaal te vertellen dat inspireert,
motiveert of informeert. Zonder visuele content verdwijnt jouw merk/bedrijf
langzaam naar de achtergrond.

Om dat te voorkomen, help ik je om online zichtbaar te
blijven met beelden die raken en een verhaal vertellen.
Met behulp van o.a. styling en de juiste bewerking creëer ik foto’s
die passend zijn bij jouw merk/bedrijfsconcept.
Deze beelden kun je gebruiken voor bijvoorbeeld een blog, op de website of voor
Instagram (stories), Facebook en Pinterest.

Bekijk Portfolio